Ďalšia uspávanka od Víly Hypnosis?

Žiadna víla nechodí nahá. Nahí bývajú iba králi - a tí sa potom trpko smejú, alebo nadávajú iným. Po uverejnení niektorých mojich videí o zámernej i nezámernej hypnóze vtákov či iných zvierat vzniklo viacero dotazov divákov, ktoré by som mal argumentačne doložiť. Postupne som tu za štyri roky účinkovania presvedčil, alebo aspoň informačne saturoval už azda zo štyri generačné skupiny abonentov tejto stránky. Boli to zväčša skeptici. No vynára sa tu nová generácia ľudí, ktorí sú tu tri týždne, nič si riadne nepozreli a neprečítali, no začínajú vyskakovať. Sú to občas aj DUCHOVNÍ MYSTICI, ktorí sa týmto vraj zaoberajú. Sú takí skromní, že nič nepredvedú a neukážu – no ja si myslím najmä o krikľúňoch z ich radov – že je to preto – lebo nie je čo – totiž ukázať. Iste, verím, že existujú absolútne diskrétne skupiny ako je povedzme Falung Gong – tým aj rozumiem a mám aj o nich načítané – no zároveň viem, že práve takéto skupiny nie sú síce žiadni šoumenmi, no ani krikľúňmi. Sú prosto zmierliví. Viete, je toho všetkého už na románovú trilógiu – ale dobre, môžeme pokračovať. A tak je fajn, že sa mi NÁHODOU podarilo nakrútiť aj ďalšie video z veľmi zvláštnej situácie, pri ktorej opäť došlo k spontánnej a nezámernej hypnóze. Do akej miery zvláštnej a netradičnej – posúďte sami vzhľadom na polohu vtáčika, do ktorej sa dvakrát dostal. Inak týmto videom nadväzujem na predošlé moje video, ktoré nájdete tu http://www.mojevideo.sk/video/23f3d/ako_...
Rád som nakrútil túto situáciu – aj okomentoval – aby ste mi verili, že veci fungujú a že osobné duchovné vyžarovanie ako interpersonálna a neverbálna komunikácia medzi živými bytosťami prosto existuje. Tá môže byť veľmi silná – najmä s ohľadom na reakcie organizmov – ako vidíte sami. Nevieme, možno, ak by som tam v tej chovnej miestnosti práve nebol - aj tak by došlo k tomuto stavu hypnotického tranzu a hypnóza by sa uviedla na jednom z kanárikov. Lenže, keďže už som tam náhodou bol - nakrútil a okomentoval som celý tento proces, ktorý ma zaujíma, fascinuje, dokonca sa mi darí aj zámerne, čiže vlastnou vôľou a silou ducha. Totiž, ak by som to nezdokumentoval a nezavesil na stránky, ak by som toto povedzme len hovoril niekde kolegom v práci – povedali by – že ti tá robota už ide na lebku. A aj abonenti tejto stránky občas kričia, že stačí letmý pohľad, aby videli, že mi nie je dobre. No zároveň žiadajú vedecký dôkaz toho, čo robím. No tak aj ja žiadam vedecký a vôbec nie detský či letmý pohľad na to – či mi je dobre, alebo nedobre. Tiež, ak by som to hovoril dajme tomu kámošom trebárs v krčme – povedali by zas, že som ožratý... Ba po čase by ma nadobro presvedčili, že takéto niečo, aby sa domáci a nebojácny vták kŕčovite a katalepticky vešal za nohu dole hlavou a zamdlieval bez príčiny – buď to bol netopier, alebo sa to asi ani nestalo... A ja si vymýšľam, aby som bol zaujímavý, aby som len pohiťáčil pred babama. Jednoducho – donútili by ťa myslieť si, že sa to odohralo len v tvojej lebke, že sa to vlastne ani nestalo. A ty by si tomu iste aj uveril – spochybnil sám seba, hoci ty si tam bol, ale oni nie. Aj na to sú dobré videá. A ešte? A ešte to, že ak uspíš domáceho zajaca, sliepku, alebo kanárika – povedia, že si ich vycvičil ako v cirkuse, alebo ťa zviera má oddane rado a pretvaruje sa kvôli tomu, aby si mal radosť z úspechu a aby si mal pocit big newspapera – osobnosti – že niečo vieš. Ak uspíš hypnoticky poľného či roľného bažanta, zajaca, prepelicu alebo jaštericu – povedia, že je to reflex, zviera si vyľakal a nastrašil až padlo do šoku ako obranného mechanizmu. Všetko je vlastne buď fígeľ, alebo potom je to bežné a normálne. A vraj - keby to bol predátor – ten by ma reflexívne pokúsal. Napríklad krokodíl, alebo žralok. Ale už o chvíľu zase tvrdia, že žralok aj krokodíl sa dá uspať hypnoticky tlakom ruky, alebo vody, alebo prosto pridusením. No ale vy ste videli, že ja som niekoho niekde nejako niečím pridúšal? My hypnotizéri to prosto máme ťažké.
A čo ešte? Toto: niektorí duchovní bádatelia či oduševnelí mystici mi tvrdia, že existuje len určitá skupina ľudí, ktorí majú nejaké zvláštne schopnosti, ale ja to vraj nie som. Odkazujem im, že dobre, no ja si zase myslím, že to potom buď nie je nikto, alebo to môže byť každý, kto toto v sebe rozvíja. Prečo len vyvolení? Prečo len modrá krv? Myslím si, že buď je každý kráľ nahý, alebo potom žiaden, ktorý prosí sféru duchovna o svoj duchovný šat a pracuje na tom, aby mu ho nebesia v ľufte ušili na mieru. Ak toto tak nie je, ak sa chceme niektorí len vytiahnuť hore cez Tyrkysa a zviditeľniť po troch týždňoch – že sme lepší duchovní majstri – no to by som potom dal radšej za pravdu skeptikovi Old Randimu, ktorého na mňa húckali mnohí neduchovní a viacej iba chovní abonenti na týchto stránkach po štyri roky registrácie. Pozrel som si jeho videá veľmi dobre – ale jemu fakt ešte nikto z mystikov a senzibilov nič nedokázal – a je to preto, lebo on vlastne hľadá akúsi nefyzikálnu a nehmatateľnú duchovnú, priesvitnú predĺženú ruku, ktorá na diaľku niečím zakaždým vždy pohne na povel – či už živým, alebo neživým – bez fyziky – bez namerania nejakej energie v labáku. Alebo potom s nameraním, ale takej zvláštnej energie – ktorá musí byť niečím nepoznaná – nová energia a jedinečná – ktorú už nik iný nemá, a tak je záhadná a zasluhuje si odmenu milión dolárov. Pritom sa neberie v úvahu, že nie každý FYZIKÁLNE zdvihne sto kíl, a niekto len desať. A ani to, že rovnako tak studenoruký a chladný s úzkymi zrenicami nikdy nepohne kolotoč psí wheel, a to ani bez zakrytia nádobou. Ale horlivý, oduševnelý, vrúcný či vriaci – ten máva aj horúce srdce a dlane – a takému to zafunguje. Len teda tí studenorukí mu to závidia a začnú hneď vykríkať, kokrhať Však áno. A o čom to točím? No napríklad aj o tomto svojom videu http://www.mojevideo.sk/video/191f7/psyc... O tomto by veľa vedeli hovoriť majstri povedzme reiki, alebo akumpresúry alebo hoc aj obyčajní klasickí maséri. Ak toto nie je zámerná a vôľová telekinéza na báze premeny duchovnej, telesnej teploty na mechanický pohyb bez kontaktu – tak potom je to možno tá neviditeľná ruka. Viacej o laboratórnych skúškach duchovnej sily a vôle vysvetľujem aj v komentári pod týmto mojím videom http://www.mojevideo.sk/video/23f20/ako_...
Čo ešte? Niekedy mi každý vraví a dokazuje, že sa po mne nik neopičí. No keď podám vedecký dôkaz – materiálny a hmatateľný šot o tom, že áno, že opičí sa veľa ľudí – TV BBC, Markíza, TV JOJ, ČÍŇANIA, premiér SR, poslankyňa v obci, big newspaperi, COCA COLA s reklamnou kampaňou aj iní – začnú zveličovať zľahčovaním – že áno, veď každý sa opičí po každom – a to je predsa normálne. Tak opičia sa, či nie? Tak je tma, nebo není tma? A je vôbec voda mokrá? Či iba každé iné teleso a iba všetko to, čo tá voda pomokrí?
Posledná vec: Viete si predstaviť, aké ťažké je urobiť takéto video a k tomu aj s komentárom? Nemožno to vrátiť, zopakovať a ani nastrihať ako v TV BBC, ktorá toto krúti tiež. Scéna ide len raz a jedinečne . A majú na to celý štáb aj odborných asistentov, aj kameru, aj klapku v minisukni, aj redaktora, aj statív, aj zvukára, aj zoológa, aj veterinára, aj moderátora, aj ošetrovateľa, aj kŕmiča, aj krotiteľa, aj strižňu na frémy, aj mixážny pult, aj osvetľovača, aj technika, aj rozpočet, aj režiséra, aj premietačku, aj prenosový voz s bufetom a WC aj MÉDIUM, teda chlapíka, ktorý dokáže uspať zvieratá. Lebo toto práve – podľa mňa každý nedokáže - inak by to bolo na tomto svete bežné a jednoducho by to nekrútili ako zaujímavé. Niekto by zvieratko nevedel ani poriadne chytiť do ruky a uletelo by mu. Alebo sme tak zaostalí, že nám sem posielajú zo zahraničia bežné veci a myslia si, že to bude pre nás nové? Lenže toto všetko ale Tyrkys robí ľavou rukou mobilu a pravou je ešte aj tým médiom, ktoré ešte aj uspáva - a aj zobúdza - lebo komentuje, reční si sám do toho a vyrušuje. Je sám sebe samonaháňačom svojich nevďačných totiž videí. A záver? Viete, nechcem sa s nikým hádať, pretože každého prepapuľujem, som majster slova. Ale – potom mi býva aj ľúto, že som vás odparentoval. Tolerujme sa – navrhujem.

zobraziť viac ↓