Vrah a jeho matka žili v dome s mŕtvolou 3 roky | 17.1.2020

Štefan (28) žil s mumifikovanou mŕtvolou tri roky. V dome bývala aj jeho nič netušiaca matka. Nadrogovaný sa priznal na polícii. V piatok sa postavil pred sudcu.

Muža, ktorý žil vo vlastnom dome s mumifikovanou mŕtvolou, predviedli pred sudcu. Vrah z Trstíc neďaleko Dunajskej Stredy sa priznal k brutálnej vražde. V dome mal telo nezvestnej 49-ročnej ženy.

Líviu surovo zavraždil a pred sudcu ho predviedli z policajnej cely, kde bol tri dni. Podľa našich informácií bol veľmi nadrogovaný a čakali, kým vytriezvie.

Štefan údajne ženu zavraždil skrutkovačom pred troma rokmi. V čase, keď polícia po nej vyhlásila pátranie, bola už zrejme mŕtva. Tri roky sa páchateľ tváril, akoby sa nič nestalo. Chodil po dedine a zabával sa. V pondelok po polnoci išiel nadrogovaný na policajnú stanicu a povedal, že on je ten, ktorý zavraždil hľadanú ženu.

Polícia ihneď po oznámení prišla do domu. Štefan vytiahol spod schodiska zrolovaný koberec. Keď ho rozbalil, boli tam pozostatky tela v rozklade.

Žena mala oddelené nohy od tela. V dome hrôzy žil Štefan aj s matkou. Tá sa ho vraj pýtala, čo v dome zapácha. Mal jej odpovedať, že kanalizácia a priestor pod schodiskom zadebnil.

Štefana, ktorý je obvinený z vraždy, eskortovali do väzby v Leopoldove. Ak mu na súde dokážu vinu, hrozí mu 20 rokov väzenia.

upic

Dátum: 22.1.20 18:04

Autor: woodoowood

Dĺžka: 1:43

Krajina: Slovensko 🇸🇰

Kategória: Šokujúce

Tagy:

zobraziť viac ↓