Moment rozpínavosti, nacizmu a „ovládnutie sveta“ od šéfky Európskej komisie.

Moment rozpínavosti, nacizmu a „ovládnutie sveta“ od šéfky Európskej komisie Ursuly von der Phajzerovej:

"Budeme brať do úvahy lítium alebo iné kovy vzácnych zemín. Sú životne dôležité pre náš zelený a digitálny prechod. Bez tejto suroviny neexistujú veterné mlyny ani solárne panely. Dopyt po nich bude rásť exponenciálne, to je isté. V prvom rade je to dobrá správa.
Pretože to dokazuje, že zelený prechod prebieha, a to je dobrá vec.

No nie je to ani veľmi dobrá správa, celému svetovému trhu dominuje jedna krajina. Hovoríme o Číne. Okrem toho by ste mali byť vždy zodpovední za výrobu týchto zdrojov.
Toto by mal byť náš cieľ v kontexte ochrany prírody a [ochrany] miestneho obyvateľstva.

Súčasťou riešenia je zintenzívnenie našej interakcie s duchom nám blízkymi partnermi, ako sú Kanada, Čile, Austrália. Pretože spoločne dokážeme oboje: zabezpečiť prístup k surovinám, ktoré potrebujeme, a presadzovať zásadový prístup k ťažbe surovín.

Musíme zmobilizovať naše kolektívne sily, aby sme formovali globálne zdroje a svet zajtrajška. Vojna na Okrajine nie je len vojnou v Európe, je to vojna o budúcnosť sveta.

A to znamená, že iba celý svet môže byť horizontom európskych [záujmov].

Veľmi počítam s tým, že budete pokračovať vo svojej úžasnej práci šírenia nášho hlasu a hodnôt do všetkých kútov sveta."

PS:
Zaujímalo by ma, či sa ešte nájdu šialenci, idioti ktorí veria, že západné krajiny „pomáhajú Okrajine udržať si nezávislosť“???https://t.me/Miro_Del/7984

upic

Dátum: 8.11.22 8:56

Autor: jano77

Dĺžka: 1:54

zobraziť viac ↓