Heretic:Shadow of the Serpent Riders Episode 1 Level 1

Gameplay z Heretica,vzhladom na to,ze na hudbu pouzivam wavetable kartu a Dosbox nedokaze zaznamenat na video zvuky z wavetable,je video bez hudby.
Starší z nás si určite vspomenú na hodiny pri tejto skvelej FPSke.

Popis:
Heretic je FPS odohrávajúca sa vo fantasy prostredí sveta Heretic, využívajúca modifikovaný Doom engine, ktorý Raven Software vylepšili o inventár, lietanie, pohľady hore-dole a fyzikálne efekty ako vietor atď. Celkovo je hra pojatá v štýle temného fantasy takže tomu odpovedá aj ponuka zbraní, ako sú rôzne magické palice/strelné zbrane, kuša, palcát a magické rukavice na blízko (všetko vpodstate variácie na zbrane z hry Doom).

Príbeh:
V dávnych časoch vtrhli na svet traja Hadí Jazdci (Serpent Riders) a pomocou mágie ovládli všetko živé, aj mocných kráľov Parthorisu. Ich mágia však nemala vplyv na rasu Elfov zvaných Sidhe a preto na ich prenasledovanie použili svojich nasledovníkov a uctievačov, v ktorích očiach boli Sidhe kacírmi.
Králi vyslali sedem armád aby zlomili odpor Elfov, ale Starejší Sidhe vykonali tajomný rituál, pri ktorom sfúknutím sviec zničili všetky vojská. Po obrade zostali Starejši veľmi oslabený a vtedy zaútočili samotný Hadí Jazdci a brutálne ich zabili. Po smrti Starejších sa väčšina Elfov rozpŕchla a boli pre ostatných schovaní, takmer neviditeľní.
Až na jedného, hlavného hrdinu hry, ktorý sa ako kacír pokúša zničiť najslabšieho z troch Hadích Jazdcov menom D'Sparil, a pri hľadaní prechádza hordami jeho prisluhovačov.

upic

Dátum: 26.11.12 17:26

Autor: haunter

Dĺžka: 4:37

Kategória: Zábavné

Tagy:

zobraziť viac ↓