Babylon, Vatikán a Nový svetový poriadok

Pôvod falošných náboženstiev, svedectvá bývalých vysokopostavených okultistov o rímskokatolíckej cirkvi a mnohé iné ...
https://youtu.be/Ed8stxo14N0

„Ak sa niekto nenarodí znova, nemôže vidieť kráľovstvo Božie." (Ján 3:3).

Znovuzrodenie alebo obrátenie znamená uveriť v Pána Ježiša Krista a prijať ho do svojho života ako osobného Spasiteľa.

Biblia nám ukazuje jasnú cestu k večnému životu. Najprv musíme priznať, že sme zhrešili proti Bohu: "Lebo nieto rozdielu, lebo všetci zhrešili a postrádajú slávy Božej" (Rímskym 3:23). Všetci sme sa dopustili vecí, ktoré zarmucujú Pána Ježiša, čo znamená, že si zaslúžime trest. Keďže všetky naše hriechy sú v konečnom dôsledku hriechmi proti Bohu, jedine večný trest je dostatočnou odplatou. "Lebo odplatou za hriech je smrť, ale darom Božím z milosti je večný život v Kristu Ježišovi, v našom Pánovi." (Rímskym 6:23).
Avšak Ježiš Kristus, dokonalý (1 Petra 2:22), večný Syn Boží sa stal človekom (Ján 1:1,14) a zomrel, aby splatil náš dlh. "Ale Bôh tak dokazuje svoju lásku naproti nám, že keď sme my ešte boli hriešnikmi, Kristus zomrel za nás." (Rímskym 5:8). Ježiš Kristus zomrel na kríži (Ján 19:31-42), vzal na seba trest, ktorý sme si zaslúžili my (2 Korintským 5:21). O tri dni vstal zmŕtvych (1 Korintským 15:1-4) a zvíťazil tak nad hriechom a nad smrťou. "Požehnaný Bôh a Otec nášho Pána Ježiša Krista, ktorý nás podľa svojho mnohého milosrdenstva znova splodil cieľom živej nádeje vzkriesením Ježiša Krista z mŕtvych," (1 Petra 1:3).
Vierou sa musíme odvrátiť od hriechu a obrátiť sa ku Kristovi, aby sme boli spasení (Skutky 3:19). Ak vložíme našu vieru v Neho a uveríme, že zomrel na

kríži, aby zaplatil za naše hriechy, získame odpustenie a zasľúbený večný život v nebesiach. "Lebo tak miloval Bôh svet, že svojho jednorodeného Syna dal, aby nikto, kto verí v neho, nezahynul, ale mal večný život." (Ján 3:16). "Lebo keď vyznáš Pána Ježiša svojimi ústami a uveríš vo svojom srdci, že ho Bôh vzkriesil z mŕtvych, budeš spasený." (Rímskym 10:9). Jedine viera v Kristovo dielo dokonané na kríži je jedinou skutočnou cestou k večnému životu! "Lebo ste milosťou spasení skrze vieru, a to nie zo seba, je to dar Boží, nie zo skutkov, aby sa niekto nechválil." (Efezským 2:8-9).
Ak chceš prijať Ježiša Krista za svojho Spasiteľa, tu je modlitba, ktorú sa môžeš pomodliť. Pamätaj, odriekanie tejto ani inej modlitby ťa nespasí. Jedine viera v Krista ťa môže zachrániť od hriechu. Táto modlitba je jednoduchým spôsobom ako vyjadriť svoju vieru Bohu a poďakovať Mu za dar spasenia.

"Bože, viem, že som zhrešil proti Tebe a zasluhujem trest. Ale Ježiš Kristus vzal trest, ktorý patril mne, aby som ja skrze vieru v Neho mohol získať odpustenie. Odvraciam sa od svojho hriechu a vkladám svoju dôveru v Teba, aby si ma spasil. Ďakujem Ti za Tvoju úžasnú milosť a odpustenie – za dar večného života! Amen!"

upic

Dátum: 2.8.15 14:13

Autor: myskoo

Dĺžka: 21:17

zobraziť viac ↓