Ako premeniť nerváka - čmeliaka na krotkú lienku?

Tak priatelia, veľmi rád som tu opäť zase zavítal medzi vás. Ja viem, je zima, snehu a ja zase a zase len o hmyze, ktorý už dávno zaliezol. Spomenul som si však na idylku tejto letnej lúčky a jej tiché švitorívé chvenie éteru. Prázdniny. Práve budú, ale len tie zimné. Zaspomínajme na letné. Veď idú Vianoce, oplátky s medom nazberaným na lúkach. Tak krásne toto môžeme zúročiť. Liať do seba slovanskú medovinu pri telke celé sviatky. Za oknom sýkorky. Nádhera.
Iným dôvodom, ktorý ma podnietil k tejto tvorivej kreácii bolo, že som toto mal prosto už nakrútené a nechcelo sa mi nechávať to v nejakom nejapnom archíve – keď už ste ma raz a pre vždy prinútili nakrútiť aj toto kombinované video allá – ruka a flaška. Totiž – keď som sem zavesil len čmeliaka a holé ruky http://www.mojevideo.sk/video/28527/mas_... začalo sa kričať na stránke, že som ho tam nemal zreteľne a nebolo ho poriadne ani vidno. No a keď som ho ukázal zreteľne vo fľaške – začalo sa svorne kričať, že keby som ho chytil do rúk bez fľašky – isto by ma poštípal... http://www.mojevideo.sk/video/27b2c/3_je... Dal som to teda pol na pol, aby ste aj zreteľne videli, aby som ho aj zreteľne chytil a aby ma aj zreteľne nepoštípal. Ako je vidno z videa – skutočne ma zreteľne nepoštípal, pretože raz ma už jeden zreteľne a potuteľne poštípal, no bolo to oveľa horšie ako 220 voltov – neudržal by ho vtedy nik. Čmeliak ti totiž vrazí žihadlo viacnásobne za sebou a to dosť so silnou jedovinou a vôbec nie medovinou. Je to ako dostať injekciu nie ani tak proti bolesti, ale skôr na bolesť. A tá bolesť je fakt strašná, pichnutie včelou je oproti tomu šteklenie sa s hmyzom.
Inak – takto podobne sa kedysi hrávali deti na lúkach a púšťali do nebíčka pánbožkove kravičky – lienky. Preto aj ten nadpis. Ako premeniť nerváckeho čmeliaka na nežnú lienku?
Čmeliaka musíte totiž zhypnotizovať, zmeniť ho vo vlastných dlaniach. Čím? Vlastným fluidom. Upokojiť ho biovyžarovaním, aureolou a utíšiť tak, aby vám uveril, že mu nič neurobíte a nemusí zaútočiť. Skúšať toto však vrelo neodporúčam.
Inak – o hypnóze som toho napísal už veľa a aj nakrútil. Niečo vás musí v živote ochraňovať – nejaká tá sila, magická či mystická sila. A to je dôvod, prečo sa tejto tématike venujem. Nie je to proti bohu, skôr naopak. Chcem dokázať vieru a duchovno. A ak ste si všimli v poslednom čase – začínajú vznikať aj stránky, kde sa boháči vyslovene vychvaľujú jeden pred druhým so svojou bonanzou. Vozia sa na jachtách, až z toho ostávajú mnohí jachtaví a zajakaví. Alebo na motorkách, alebo na harlejoch, alebo na Ferrari. Mimochodom, aj v Žiline teraz otvorili jedinú predajňu Ferrari na Slovensku. Najlacnejší model? 200 tisíc Eur. Naproti tomu trebárs Ford Fiesta – 13 tisíc Eur. No ale Ferrari je formula 1 a ide aj cez 300 km za hodinu. Pomaly, ale isto prichádza na moje slová spred rokov – že ak máš čím – začni sa hneď a zaraz chvastať, kým nie je neskoro. Inak ťa predbehnú iní. Napríklad premiér s klikmi...
Inak v tej predajni Ferrari - kráska v nohavičkách a rozopnutom kožúšku už na dni otvorených dverí pri aute – akože inak. Len tak sme slintali. No a ja, aby som zase až tak neslintal – vymyslel som si toto – že moje kráľovstvo nie je z tohto sveta. A robím duchovné a mystické videá. Chcem byť kráľ, ale len skôr týmto smerom – teda ale ako s vaším teraz už len láskavým dovolením. Je to moja satisfakcia – aspoň niečo mať, keď už nič nemám takého iného. Rozumiete. Náhrada. Narodil som sa síce presne v ten deň, kedy aj Enzo Ferrari 15. február, som kreatívny ale nie je mi to k ničomu.
Možno ešte niečo skopírujem pre tých, ktorí by ma radi posúdili v môj neprospech. Nedávno som sa tu jazykoval s doktorom medicíny, teda ešte nedonoseným, lebo je zatiaľ len medik. Ale v našom dialógu jasne vysvitlo, že robiť tajomné veci môžu len povolaní ľudia – a každý, kto je podľa tých povolaných vlastne nepovolaný – je považovaný nie ani tak za svätca a duchovného, ale skôr za hodného zavrhnutia. No pekná to demokracia – vidno, že aj na krútenie videí a filmov si robia puvoár len akísi vyvolení. Inými slovami - ak nakrútiš niečo sám - si blázon /lebo im ideš do kapusty). Ale ak nakrútia to isté oni, televízne mafie - to tedy jňo, to tedy jó. No ale aby si sa náhodou za boha živého na tomto svete nepresadil aj ty sám a bez nich, protekcií. A tu je ten sokratovský dialóg, ktorý som nastolil a na ktorý sa nakoniec už nenašla záverečná odpoveď – a preto mlčanie bolo akousi odpoveďou v môj prospech – réterskou otázkou bez odpovede, ktorá vlastne odpovedá sama. Stačí jej len zobrať otáznik a náhradiť ho výkričníkom. Nájdete ho pod mojím videom s názvom Z denníka červených črievičiek
pawliee
23r k91 (pred 1 mesiacom) Vole toto je iná MKN-10 F22
tyrkys
17r k42 (pred 28 dňami) odpovedať
Ty kokso - to sú ale empírie, skúsenosti. Kde si na takéto v podstate špecializované informácie naďabil? Nemal si náhodou sám nejaké problémy so schizofréniou, bludmi - tak ako som si vygooglil. Alebo čo ťa prmälo až takto detailne spoznať príslušnú diagnózu? Lekár nie si, Hyppokrata by si neporušil ani tu takto na diaľku a lekári majú dosť svojich starostí... Takže, kto vlastne si? No a nebudeš ty náhodou bývalý pacient? Inak - tie moje bludy sedia na sekundu a bludy sú bludmi len vtedy, keď nemajú žiadne opodstatnenie - nenaplnia sa. Hm? Nebude to predsa len dobrá intuícia?
pawliee
23r k91 (pred 28 dňami) odpovedať
Primela ma skúška z psychiatrie, lekár (zatial) niesom a Hippokrates sa už neskladá, keďže nepovoluje eutanáziu ani potraty. A toto vyzerá na reálnu diagnózu, ale tak možno srandujete tak sanitku nevolám
tyrkys
17r k42 (pred 12 dňami) odpovedať
No dobre - toto je len náhoda, alebo - LEN SRANDUJEM. A ako by ste vysvetlili tú hypnózu vtákov? Tiež, len náhoda? Alebo Hypnóza sa už na lekárskych katedrách neprednáša? Či tiež len sychizofrénia - moja - a diagnostikovaná vami na diaľku? Ste potom dobrý lekár, keď dokážete diagnostikovať na diaľku doktora filozofie.
pawliee
23r k91 (pred 12 dňami) odpovedať
ďakujem za poklonu. Hypnóza sa vyučuje v rámci nadštandartných kurzov pre psychiatrov myslím. Ale to skôr s terapeutickým využitím u ludí.
tyrkys
17r k42 (pred 11 dňami) odpovedať
Aj ja ďakujem za poklonu. Ja ale na ľuďoch nechcem nič skúšať... A nie je náhodou pojem INTUÍCIA dokonca pojem z psychológie a už ani nie tak vôbec dokonca aj z psychiatrie. Alebo psychiatria nepozná pojem INTUÍCIA?
pawliee
23r k91 (pred 11 dňami) odpovedať
Intuícia vychádza zo skúsenosti. Nieje to vnuknutie vyššej sily. Napríklad šofér môže intuitívne spomaliť pred neprehladnou zatáčkou pretože sa mu na podobnej stala nehoda.
tyrkys
17r k42 (pred 11 dňami)
Ale ja som nikdy nič iné netvrdil - nič podobné, žiadne bludy - iba to, čo tvrdíte aj vy. Nehovoril som o žiadnom Ginovi z lampy, ktorý by ma ovládal a ani nič iné, dokonca ani o bohu. Mimochodom, čo poviete na Mareka Ťapáka a jeho seriál Záhady. On je teda asi tiež potom ale chorý, nie? Či on môže verejne špiritizovať o záhadách a zavádzať verejnosť? On a jemu podobní si môže zarábať na tejto téme iba preto, že pracujú pre relevantnejšie periodikum, než je táto stránka? Ja nie? Ako to teda vlastne je? Všetci môžu na túto tému záhad, hoci sa im nikdy nič nepodarilo ukázať z vlastnej tvorivej sily modality ľudského ducha na rozdiel odo mňa - no ale oni prosto môžu... Ale schizo som len ja a oni nie?

zobraziť viac ↓