Filmografia herečky Jessica Alba

Americká herečka Jessica Marie Alba sa narodila 28. apríla 1981 v kalifornskom meste Pomona. Najprv si v roku 1994 zahrala v troch epizódach seriálu Tajný svet Alex Mackovej (1994-1998). V rokoch 1995 a 1996 nasledoval seriál Nové Flipperove dobrodružstvá (1995-2000), v ktorom sa predstavila ako Maya.
Filmografia:
2016: Dear Eleanor
2016: Mechanic: Resurrection
2016: Veil, The
2015: Barely Famous (TV seriál)
2015: Takmer normálne dievča
2015: Vincentov svet
2015: Wright Girls, The
2014: How to Make Love Like an Englishman
2014: Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil
2014: Spoils of Babylon, The (TV seriál)
2014: Stretch
2013: A.C.O.D.
2013: Machete zabíja
2013: Útek z planéty Zem
2012: It Has Begun: Bananapocalypse
2011: Poem is..., A (TV seriál)
2011: Spy Kids 4D: Stroj času
2010: Fotri sú lotri
2010: Invisible Sign, An
2010: Killer Inside Me, The
2010: Machete
2010: Valentín
2008: Love Guru, The
2008: Oko
2007: Bill
2007: Fantastická štvorka a Silver Surfer
2007: Nabúchaná
2007: Pikantných 10
2007: Prebudenie
2007: Pritiahni si šťastie
2005: Do hlbiny
2005: Fantastická štvorka
2005: Office, The (TV seriál)
2005: Sin City - mesto hriechu
2003: Honey
2003: Slovník do postele
2000: Dark Angel (TV seriál)
2000: Dark Angel (TV film)
2000: Paranoja
1999: Nepobozkaná
1999: P.U.N.K.S.
1999: Ruka zabijak
1996: Too Soon for Jeff (TV film)
1995: Nové Flipperove dobrodružstvá (TV seriál)
1995: Venus Rising
1994: Nemocnica Chicago Hope (TV seriál)
1994: Pohotovosť (TV seriál)
1994: Tajný svet Alex Mackovej (TV seriál)
1994: Všetko je dovolené!

upic

Dátum: 2.12.18 13:14

Autor: vincentvega

Dĺžka: 4:49