M. Mazurek za slušných ľudí v Brzotíne (27. 7. 2019)

POSTAVILI SME SA ZA SLUŠNÝCH ĽUDÍ V BRZOTÍNE!

Obcou Brzotín v okrese Rožňava len nedávno úplne otriasol útok veľkej skupiny asociálov, ktorí sa vyzbrojení rôznymi predmetmi a psami, vybrali priamo do domu miestneho poslanca, ktorého tam pred zrakom jeho vlastnej rodiny ubili takmer na smrť! Ešte stále je v nemocnici, kde sa lieči zo svojich ťažkých zranení.

Tento útok jasne svedčí o tom, že asociáli dávno stratili rešpekt pred zákonom a štátnymi orgánmi a vôbec sa neboja ísť do väzenia, kde sa o nich postarajú ako v bavlnke, za peniaze daňových poplatníkov.

Štandardní politici tento problém vôbec neriešia, strkajú hlavu do piesku a tvária sa, že nič také ani len neexistuje. Práve naopak, radikálne trestajú každého, kto si na kriminalitu týchto zločincov dovolí upozorniť. Väzenia za prejavenie svojho názoru na zhoršujúcu sa bezpečnostnú situáciu v okresoch s vysokým podielom tohto obyvateľstva sa stávajú bežnou praxou ponovembrových "demokratov" voči svojim politickým oponentom.

Obec Brzotín je na tom po útoku tak zle, že si musí platiť súkromnú bezpečnostnú službu, aby v obci dokázala udržať aspoň aký taký poriadok... Do takého stavu dopracovali svojimi vládami Slovensko za 26 rokov všetci štandardní politici. A je jedno, či sa prezentovali ako pomyselní ľavičiari alebo pravičiari.

Najhoršie na tomto celom však bolo, že sa počas nášho zhromaždenia nazbierala skupina, čítajúca asi 100 miestnych osadníkov, ktorí spoza policajtov z tzv. antikonfliktného tímu, vedomí si faktu, že štát si ich chráni ako najcennejšie exempláre vzácnych kvetín, pokrikovali urážky, nenávistné prejavy, dobitému poslancovi verejne priali smrť a nám sa vyhrážali zabitím.

Hádajte čo však urobil antikonflitkný tím polície! Stáli tam ako soľné stĺpy a všetko to tolerovali! Skúste si to predstaviť opačne, že by sa niekto z nás vyhrážal zabitím skupine asociálov z osady, ako dlho by trvalo než by sme skončili v putách?

Keď sme následne prišli k svojim autám a vošli medzi skupinu hlučných asociálov, ktorí na nás neustále strážení policajtmi pokrikovali, tak nám policajtka z tohto antikonfliktného tímu povedala, aby sme nasadli do auta, odišli a neprovokovali! Celý tento antikonfliktný tím bol dúfam len paródiou skutočných policajtov, pretože ak majú takíto doslova zbabelci dohliadať na verejný poriadok v okrese Rožňava, tak môžu jeho obyvatelia na nejakú bezpečnosť úplne zabudnúť.

Keď som pani policajtke oponoval, že počas celej doby protestu tu chránili ľudí, ktorí vrieskali ako paviány a vyhrážali sa zabitím, či kričali najhanlivejšie urážky, tak mi bolo odpovedané... Podržte sa! Vraj aj oni majú právo na svoj názor!

Vážim si všetkých poctivých a odvážnych policajtov, aj tých ktorí zasahovali v Moldave nad Bodvou proti hordám ozbrojených asociálov a vždy budem stáť na ich strane. To, že však do antikonflitkného tímu pošlú 50 kilovú ženu so Štokholmským syndrómom ukazuje, že práca polície je v mnohom postavená úplne na hlavu. Verím, že po voľbách dostaneme možnosť toto celé zmeniť a odvážni policajti budú cítiť oporu ministra, zatiaľ čo kriminálnici pochopia, že za ich zločiny príde tvrdý a predovšetkým prevýchovný trest.

zobraziť viac ↓