Ako pašujú do Európy bojovníkov (Frontex)

Frontex, európska agentúra pre pohraničnú a pobrežnú stráž, zverejnila 24.6.2019 na svojom youtubovom kanály video [1] zachytávajúce pašovanie afrických bojovníkov do Európy.

Najskôr ich vysadia za morskou hranicou Líbie z lode do pritiahnutého člnu a potom zavolajú druhú zložku pašerákov, ktorí bojovníkov dovezú na územie EÚ prikrývajúc to celé ideológiou tzv. "humanitných-rightov".

Do pritiahnutého gumového člnu umiestnia aj jednu, dve ženy a dieťa, aby mohli vzniknúť náležité obrázky určené sprostým novinárom, ako je u nás, na Slovensku, redakcia Denníka N, Smetiarne alebo švajčiarskeho Aktuality.sk.

Veď spomeňme si na vyžratučkého Tomáša Bellu, ktorý po návrate z výletu do Stredomoria napísal "prekrásny" pašerákov-vojakov prikrývajúci článok "Musa nemá kravu" [2].

Neziskovky pašujúce do Európy bojovníkov v priemyselnom rozsahu sú Lekári bez hraníc (Médecins Sans Frontières), MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye či Life Boat.


[1] https://youtu.be/tJl_iLWSmtA
[2] https://dennikn.sk/197885/ako-zo-mna-ute...
[3] http://www.zvedavec.org/komentare/2016/1...

zobraziť viac ↓