Kotlebovci - Polícia chráni nebezpečných asociálov

POLÍCIA CHRÁNI NEBEZPEČNÝCH ASOCIÁLOV, KTORÍ MAJÚ CHUŤ VRAŽDIŤ A ZNÁSILŇOVAŤ!

V Júni 2019 som podal takmer 200 trestných oznámení, rozdelených na podozrenia zo spáchania trestných činov ohovárania a nebezpečného vyhrážania voči asociálom, ktorí sa mi pod príspevkom o zúfalom pánovi z Jarovníc vyhrážali tými najnechutnejšími spôsobmi, aké si len viete predstaviť.

Len v týchto dňoch mi bolo doručené uznesenie OOPZ Spišská Belá, podpísané Richardom Grivalským, v ktorom ma informujú, že vyhrážať sa niekomu zabitím alebo znásilnením celej jeho rodiny je legitímny prejav hnevu alebo frustrácie.

Richard Grivalský tvrdí, že som to ja, kto si začal a asociáli vraj len reagovali na moje šírenie averzie a hoci použili "silné slová", tak nie je potreba sa domnievať, že by ich mysleli vážne. Vyhrážať sa teda odseknutím hlavy alebo zastrelením či mučením a "stiahnutím z bielej kože" je podľa pána Grivalského v poriadku.

Ešte väčším šokom pre mňa bolo, keď mi pán Grivalský v uznesení oznámil, že vzhľadom na skutočnosť, že sa mi doposiaľ nič nestalo, tak sa nemusím obávať, že boli vyhrážky myslené vážne. Takže mám čakať až ma niekto naozaj napadne mačetou, aby mohol pán Grivalský páchateľa za nebezpečné vyhrážanie trestne stíhať?

Nie len, že si nikoho z páchateľov nestotožnil a nepredvolal na výsluch, naviac ešte neustále útočil na mňa a obvinil ma z burcovania nenávistných prejavov...

Polícia teda jasne deklarovala, že ak ste asociál, tak máte právo sa vyhrážať zabitím alebo znásilnením, no ak ste slušný človek, tak vás za rovnaké konanie pohnajú na zodpovednosť.

Polícia však nesmie chrániť nebezpečných kriminálnikov, ale predovšetkým slušných ľudí. Preto 29. februára voľme ĽS Naše Slovensko, stranu č. 24 a napravme tento tragický stav polície.

zobraziť viac ↓