Tyrkysova cesta za schopnosťami - pokračovanie

... po šiestich rokoch. Viete, ja len v živote veľmi rád hľadám pravdu. A na tej bazírujem. Keď ma chceli určití pohodlní bruchomluvci odparentovať z verejného diania - vtedy som sa vzbúril. A povedal som si, že dám také videá a budem na sebe ešte tak makať, že to sotva kto napodobní. Povedal som si, že ma neschovajú. Ako irónia na mňa aj toto video
https://www.mojevideo.sk/video/1e30d/tyr... No ja som si len počkal, kto z nás dvoch bude mať pravdu. Keď som mal dvadsať, napáskoval som tri opasky za dva roky. A teraz, takmer v šesťdesiatke som sa k tomu vrátil a v priebehu štyroch rokov som napáskoval ďalších päť. Červený, zelený, modrý, hnedý a zase hnedý. To je celkovo osem skúšok z ôsmich základných možných. Nasleduje majsterská škola, ktorú už robím, som laureátom a ašpirantom na prvý DAN školy karaate goyu ryu. No a tu je pravda. Netvárme sa, že je to bežné a že toto dokázalo na Slovensku nejako zase až tak moc veľa ľudí už... Ba hovorím - ukážte mi ešte aspoň jedného takého. Pritom ale - nik neschytal viacej bosoráckych úderov nečisto a faulujúco od ľudí bez tváre a identity - nielen na tejto stránke, než ja. A pre zaujímavosť - len nedávno som videl jednu politickú antireklamu proti opozícii, a tú dal vyrobiť Smer SD. Tu je https://www.facebook.com/100435412965970... A vtedy som si hoci aj už po rokoch uvedomil, že lož má krátke nohy a proti mne idú naozaj vlastne zrejme určití šmatlaví ujkovia z tejto strany, nakoľko rukopis a irónia tohto ich nejapného diela sú prosto neklamné. To sa ukázalo po šiestich rokoch. Pýtam sa - kto mal pravdu a kto nie? Pýtam sa, či sa dá človek, chlap naozaj zmietnuť zo stola - ak to nechce. Minule som videl aj taký western - jeden strelec, ktorý sa im postavil a tri dni ho nemohli dostať z jeho búdy stovky chlapov. Takmer všetkých vystrieľal s winchestrovkou - , kým ho dostali. A to museli podpáliť voz a spustiť ho dolu kopcom na tú jeho chajdu v horách. Už neviem, ako sa to volalo. Ujkovia - ostarčekovia si myslia, že keď majú politicky lenivé rite a trocha protekcie, zároveň partajne zotrvačnú minulosť - že sa z nich niekto pokaká? No to by som musel byť taký istý manták, akí sú oni sami. Nebuďme neurózni z cudzích schopností. Áno, cítim sa byť v tejto veci víťaz. A tak sa natíska otázka: JE KRÁĽ slovenskej parapsychológie a fejtónu NAHÝ? A či len slepá závisť haterov nevidí rúcho? Génia spoznáte, že sa proti nemu spiknú všetky junčie hlavy. Ukazuješ im Mesiac, no škúlia vždy len na palec ani takí TUBCOVIA, mu-mú. Môj pes je dôvtipnejší.
Nie, nehanbím sa za seba. Veď ak si niekto myslí, že má čo zo seba ukázať - zo svojich schopností, zo svojej vôle, driny, tvrdošijnosti - môže aj verejne a aj so svojim podpisom - je to isto viacej, ako sa schovávať a kričať, okrikovať iných anonymne spoza kriakov.

zobraziť viac ↓