PS - Spolu pripravuju prevrat majdan , kricia na Kollara ze su f

PS-Spolu sa pripravuju aj na nasilny prozizakonnu cinnost,nedemokraticky prevrat majdan v uliciach, kricia na Kollara ze su fasisti.

Pre liberalnych fasistov je kazdy clovek s inym nazorom fasista.

NEOLIBERALNY FASIZMUS, charakteristicke znaky
*
1. Nedokážu tolerovať iné názory a kriminalizujú ľudí, čo neveria v ich liberálnu ideológiu. Fašisti takisto nedokázali tolerovať nič iné než fašizmus.
2. Šíria nenávisť a výsmech voči všetkému, čo nepovažujú za liberálne, vrátane hodnôt národa, kolektívnych identít, solidarity či socializmu. Rovnako tak aj fašisti nenávideli hodnoty, ktoré ich ideológia nevedela prijať.
3. Neoliberáli sú v ekonomike presvedčení, že slabší si nezaslúžia pomôcť a vlastne by ich mal eliminovať voľný trh. Najprudšie to kedysi vyjadril liberálny filozof Herbert Spencer, ale podobne rozmýšľal aj guru neoliberalizmu Hayek.
4. Neoliberáli tlieskajú zbrojeniu a americkým vojnám. Zjavne ich fascinuje násilie a ničenie iných národov, tak ako tomu bolo kedysi Hitlera. Chcú, aby veľká slávna Amerika kontrolovala svet a zašliapla do zeme neposlušné štáty, takisto ako po tom kedysi túžili nacisti v Nemecku.
5. Najviac neoliberáli pripomínajú fašistov tým, ako nenávidia Rusov a ďalších Slovanov. V druhej svetovej vojne povraždili fašisti cez 30 miliónov Slovanov a sovietske Rusko bolo ich hlavným ideologickým nepriateľom.
6. Podobne ako fašisti, aj neoliberáli obhajujú korporátnu kapitalistickú ekonomiku, v ktorej by zlikvidovali ľavicové strany, odbory a robotníckych rebelov a ľudia by za lacný peniaz otročili na panskom, na kapitalistické molochy.
7. Najznámejším prípadom súznenia liberálnej ekonomiky a fašistickej politiky bol Pinochet v Čile, ktorý podľa rád amerických neoliberálov sprivatizoval dôchodky aj zdravotníctvo, povraždil ľavicových odporcov, odstránil odbory a zaviedol totalitný fašistický režim.
8. V globálnej ekonomike neoliberáli obhajujú systém štrukturálneho rasizmu, v ktorom rozvojové štáty otročia na veľmoci a žijú v otrockých podmienkach, aby západné korporácie mohli bohatnúť.
(L.Blaha, FB, upravene)

upic

Dátum: 1.2.20 19:08

Autor: dananai

Dĺžka: 1:44

Krajina: Slovensko 🇸🇰

Kategória: Ľudia

Tagy:

zobraziť viac ↓