Telekinéza - neznášam vztýčené nože

Majster je už starý a tustý a nemotorný, už až tak nevládze, ako za mlada. Navyše ste ho tu za osem rokov takmer utrápili. Musí si občas uhnúť byľu vína - duchovne - podobne, ako na omši kňazi - tak ku koncu. Ale ako vidíte, práveže - majster - ak si uhne byľu vína - zaraz hneď aj omládne a je už zasa ako v mladých koľajách - je to ako za mlada. Predmety v jeho blízkosti padajú i na diaľku - telekineticky. No a čo si vy akože myslíte, že čo také uvidíte viacej z tajomstiev martial arts a ducha v Japonsku?
Ako som na to prišiel? Veľmi jednoducho. Pri škrôbaní zemákov. Žena ma dala škrôbať zemáky, neznášam varenie, neviem dobre variť, nemám trpezlivosť, zjedol by som to aj surové... Vonia to, vábi to už vopred. Položil som nôž na stol v kuchyni a začal som umývať kastrólek - a zarazu za mojim chrbátom ten nožík spadol... Jasne som to počul. A vravím si - toto skúsim znova napodobniť zajtra, keď nebude nikto doma. Je to obyčajný nožík na škrôbanie zemákov. Takže - vyberte si, buď mám neskutočný jemnocit a viem klásť predmety spontánne na hranu, alebo mi potom prosto funguje telekinéza. Možno nechávam v predmetoch nejakú energiu, ktorá po pustení tohto predmetu začne z neho vypŕchať, predmet ju stratí a spadne. Aj sv. Jozef Kupertínsky mal takúto vlastnosť - bol manták. Všetky riady v kuchyni pri umývaní - rozbil. Rozbil v kuchyni aj sochu panenky Márie - ani nevedel ako. Tak potom ho dali bratia kŕmiť už len svine, lenže - ako pri nich tak ležal - začal tam pozvoľna levitovať. Lietať. Chceli mu to zaraz veľmi rázne zaraziť, ale zistili, že on to nerobí naschvál, prosto ho to popadne a začne sám od seba lietať, tak, ako ten nožík podľa vás sám od seba - spadol. Má také spontánne stavy, nemôže za to, nevie to naschvál vyvolať vlastnou vôľou, tak ako ja s týmnožom a tak ho cirkevný koncil oslobodil. Ale bratia mnísi ho držali v cele zamknutého, aby si tam zase až tak moc nepoletoval po dvore a záhrade a náhodou im aj neuletel... Každopádne - ako vidíte - majster Ježiš neznáša vztýčené nože a pri vypití kalichu jeho krvi - vína - pochopí duchovne, čo chcete povedať a pomôže vám ich zhodiť. Alebo máte snáď na toto nejaké iné, lepšie vysvetlenie?
P. S.: Všetci, aj brati Kresťania musia uznať, že diabol v tom nebol. Zohnal som si totiž henten, povedal by som priam exorcistický kríž - aby ma nepodozrievali z nekalých úmyslov. A tak diabol bol v tomto momente hádam až v Bruseli. A nieže - pri mne.
P. S.: Pre nedôvtipných - mince tam boli na to, aby bolo jasné, že som do stola nedrgol. Detektory otrasov. Ak by som drgol - spadol by nožík, ale aj mince. Loptičky sú tam na to a fúkal som do nich preto, aby bolo jasné, že počas pokusu som do nich nefúkal a ani do noža - prezradilo by sa to práve pohybom tých loptičiek.
Záverom by som vám rád ukázal video aj s argumentmi, v ktorom sa po mne evidentne zopičili, mu-mú https://www.facebook.com/100435412965970...

zobraziť viac ↓