Aj vy si skroťte svoju zázračnú rybku na jazere

Pôvodne, myslel som, že to sem ani nedám. Že to bola vlastne zase iba taká náhoda, aké sa mi v živote dejú a potrebujem sa o ne podeliť s publikom, nejako to skonfrontovať, zistiť, čo si o tom myslia iní. Ale keď som videl, aký je záujem o toto video medzi bežnými ľuďmi, až ma zarazilo. A tak to sem dávam. :D
Náš život je zázračný sám o sebe, a tak: prečo o jeho zázraku vôbec pochybovať? Mal som raz kámoša - ľudového liečiteľa. Nerobil až takéto pokusy, ale stále vravel o svojej silnej psychotronicky energetickej ruke. Len liečil ľudí a rozprával rôzne zaujímavé príhody, ktoré sa mu stali. Ale pred mojimi očami ich už nikdy radšej neopakoval, hoci som si to tak moc želal. Ale ani som ho do ničoho nenútil. Keď umrel, začali mi tie príbehy chýbať a keďže mi ich nemal kto vravieť - začal som ich sám skúšať - robiť.
Dnes som sem zašiel so svojím psíkom Akánkom, ktorého som si osvoji. A chodievam sem takmer každý deň.
Viete, my všetci na tomto svete potrebujeme rozprávky a zázraky. Ak už nie o zlatých, tak aspoň o strieborných rybkách. No ale povšimol som si, že po tento raz boli tie rybky na mňa nejako neuveriteľne moc zvedavé a... vyskakovali. Spomenul som si, že Mesiáš vedel pritiahnuť svojou silou života, svojou nad hladinou rozprestrenou či ponorenou rukou v prírode k sebe kľudne aj celý húf rýb. Kedysi som vám už vravel, že predávali kapry na tržnici a ja som išiel okolo, ale jeden im akurát vyskočil z káde... Chceli ste to vidieť... Mesiáš - kľudne aj naplnil prázdne siete, kľudne aj nakŕmil celý národ rybami na pobreží tuším Genezaretského jazera, ak ho počúvali až tak, že zrazu ani nemali čo jesť... K tomu pridal plné koše chleba z niekoľkch omrviniek. Mám to veľmi slušne naštudované. Bavilo ma to kedysi stále a dookola čítať, veľmi ma to vždy rozosmialo akousi nádejou. Sila okamihu? Sila viery? Verme si. Podivínov už bolo na tomto svete veľmi veľa. Sľubujú vysoké úroky, no nastane prepad... Sľubujú zvýšenie životnej úrovne pre všetkých, ak zamakáme spoločne - no najednou - príde koróna, oni za nič nemôžu, úroveň klesá, no ale hlavne, že im stihla stúpnuť. No a takýmto podivínom - zvláštne - im verí každý, ba za podivínov ich ani nepovažuje. Prečo nik neverí v holú ruku nad hladinou? Prečo mnohí dodnes neveria dokonca ani v toho niekdajšieho Mesiáša - čo by sa mu možno už aj dalo po 2tis rokoch zabudnúť, že tiež bol podivín a všeličo veľmi zvláštne podľa mnohých vystrájal. No jeho zázraky prosto tiež mali povahu čarov. Alebo nie? Najmä podľa apokryfných spisov... Raz sa ma tu na týchto stránkach jeden, čo dvíha ťažké činky, opýtal - a čo ty robíš také, ako svätci, alebo Mesiáš? Tak tu to vidíš, chlapče. Tak napríklad aj toto. Ťahám k sebe ryby.
Niečo magicky, alebo aj magneticky príbuzné? Ale prosím, veľmi rád https://www.mojevideo.sk/video/320d1/ako...

zobraziť viac ↓