Ján Šátek: Mikulec ponechal Kaliňákovo Sakovský chliev

Celý text nájdete v našich novinách
https://obcianska.blogspot.com/2021/06/j...

Koalícia ako aj policajný prezident však takéto reči odmietajú. Sakovej, no aj ďalšiemu exministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi však posiela Šátek jasný odkaz: “Ak v polícii prebieha nejaká “vojna” medzi NAKA a inšpekciou, tak potom musí prebiehať medzi policajtami, ktorých tam nainštalovali za dlhé roky Kaliňák so Sakovou, keďže k žiadnej radikálnej personálnej obmene po voľbách a po nástupe ministra Mikulca na týchto útvaroch nedošlo,” uviedol. Dodal, že Mikulec má maslo na hlave kvôli tomu, že “ponechal tento kaliňákovsko – sakovský chliev s prascami pri válove, len im ešte prisypali sparený šrot a mnohé neodviedli na bitúnok,” dodal.

Veľmi podobný názor má aj byvaly vyšetrovateľ a dnes advokát Peter Váčok. Ten dokonca orácie okolo odsúdenia Mariana Kočnera považuje len za naťahovanie času.

Ak to niekto nepochopil Fico jeho spolok lupežníkov a kriminálnikov chce sa vyvolať pád Matovičovej vlády a návrat Fica a Pellegriniho a v tom momente Kovačik, Gašpar, Bodor a možno aj Kočner, Zoroslav Kollár, Baštrnák, Brheľ, Suchoba, Krajmer a ďalší poputujú na slobodu. Ak si niekto myslí že Ficovi ide o spravodlivosť je na veľkom omyle. Jemu duša pľuští len po peniazoch a bojí sa že sa dostane do basy

A ja dodávam má úplnú pravdu Mikulec si za svoj bordel môže sám, lebo nie je schopný si urobiť poriadok s ľuďmi od Kaliňáka. Na veducich miestach okrem Spišiaka má Kaliňakovské špiny.

upic

Dátum: 21.6.21 12:27

Autor: juliusgulius

Dĺžka: 10:25

Krajina: Slovensko 🇸🇰

Kategória: Ľudia

Tagy:

zobraziť viac ↓