Natália Blahová: Sviňa. Film o Sulíkovi, Kočnerovi a Harbínovi

Film Sviňa je sploštený odraz slovenskej reality, lebo tá je oveľa horšia. Politici už dávno nemajú kožu na ksichte. Bolo to vidieť aj na včerajšej premiére Svine.
Po filme sa pred plátno bez hanby postavil Sulík s víťazoslávnym úsmevom, ktorý hovoril - dovolím vám podať si so mnou ruku. Lebo on tu má zásluhy na Kočnerovi.

Chcelo sa mi zvracať, keď mi mysľou prebehli tie jeho zásluhy. Trinásť krát na raňajkách nebol u mňa ani ten najlepší priateľ. Zatiaľ čo Sulík u Kočnera áno. V jeho dome. Ako druhý najvyšší ústavný činiteľ.

Čo myslíte, prečo sme boli vyštvaní z tejto strany?
Lebo sme zistili, že to nebolo žiadne omylom ani náhodou.
Lebo sme zistili, že sa obklopuje ďalšími Kočnerovými kamarátmi. Lebo ich tlačil do strany. Lebo sme sa snažili tomu zabrániť.

Preto boli všetci bojovníci proti korupcii odrazu v strane nepohodlní.
Preto Sulík opakovane na Joža Rajtára kričal - Ty okamžite prestaň s tými štekacími tlačovkami proti Kočnerovi a nájdi si normálnu tému!
Preto hovoril mne osobne - Už nechaj na pokoji ten Čistý deň, už si sa na tom urobila!

No a keď sa nás zbavil, stavidlá boli otvorené. V tú ranu nastúpil na kandidátku Mika - Kočnerov priateľ z Donovál. Okamžite vstúpil do strany Droba, ktorý sa s Kočnerom len nedávno dohováral na tom, ako budú pred novinármi komunikovať ich spoločné kšefty s apartmánmi.

Pri Sulíkovi v jeho pracovni aj na spoločenských udalostiach sa k nemu túlili manželia Albertiovci, ktorí pre Kočnera zakladali stranu Cieľ. Aj ďalšie obskúrne postavičky si tam našli svoje zázemie.
Chce sa mi zvracať. Robiť si politickú kampaň po filme, v ktorom niekto ako

Kočner vraždil a riadil znásilňovanie detí, to už je cez všetky moje čiary. Už nebudem ticho.

Tak teraz už viete, prečo som hovorila, že SaS je nebezpečná strana.
Slušnosť už musí zvíťaziť.

upic

Dátum: 23.6.21 11:48

Autor: juliusgulius

Dĺžka: 7:33

Krajina: Slovensko 🇸🇰

Kategória: Ľudia

Tagy:

zobraziť viac ↓