Mlčanie pánd. Odhalenie pravdy o ochranárskej mimovládke WWF

Len aby ste vedeli kto sponzoruje občianske združenie Prales na čele s Martinom Mikolášom, Mariánom Jasíkom a kto je za projektom Pralesy Slovensko.
WWF sa podobne správa vo svete i na Slovensku – likvidácia vidieckeho obyvateľstva, ktoré žije v súlade s prírodou, neodborné vyhlasovanie národných parkov a rezervácii a vyvlastňovanie pozemkov pod zámienkou ochrany prírody.
Zakladajúci člen WWF Slovensko je aj Ladislav Miko https://sk.wikipedia.org/wiki/Ladislav_M...

WWF a jeho škandál so zničením vodozádržného opatrenia
https://www.facebook.com/rudolf.huliak/p...

Celosvetový fond na ochranu divočiny World Wildlife Fund, ktorý vznikol v r.1961, je najväčšou ekologickou ochranárskou organizáciou na svete. Dôvera v ich prácu je takmer stopercentná. V tomto dokumente vám priblížime odvrátenú stranu činnosti tejto inštitúcie. Jej predstavitelia dnes predstavujú vplyvnú lobistickú skupinu. majú skvelé kontakty vo svete politiky i priemyslu. Vyberieme sa na cestu do srdca zeleného impéria - s priblížime vám prekvapujúce i znepokojujúce skutočnosti. WWF udržiava dobré styky aj s organizáciami, ktoré sú priamo zodpovedné za likvidáciu dažďových pralesov, vrátane životného prostredia symbolu tejto organizácie -  pánd....
Film získal v r.2012 v Nemecku aj Cenu Nadácie Otta Brennera za kritickú novinársku prácu.

zobraziť viac ↓