Duchovná a liečiteľská sila mojej ruky

Pozor, len pre silnejšie povahy! Á, priatelia, dlho som tu nebol. Toto videjko by sa tak mohlo možno aj volať duchovná sila ľudskej ruky. Neviem však, či vy o to stojíte - mať takéto ruky a či tomu niečo prisudzujete a ste schopný uznať, že je to všeobecné a nie jedinečné. Tak to teda volajme iba mojou rukou, no a už nebuďme toľko neurózni - desať rokov - z cudzích schopností.
Vidím, že tu máte navešaných už mnoho videí sveta o žabách, ale jedno vám tu predsa len ešte chýba, a tak - uvidíte - Ako som uspal žabu a tiež, ako sa chytajú mestské holuby bez pasce a tiež, ako sa zachraňujú poranené, zatúlané mestské holúbky, ktoré vám privezú ľudia zranené - až na smrť do mojej záchrannej, ochrannej a donátorskej staničky, ktorú som zriadil.
- Kedysi som dotykom ruky uspal aj býka, akékoľvek zvieratko, dokonca som raz takto sklátil raz aj žirafu v cirkuse, unoril som ju do sna, až ležala ani podťatá - ešte ako chlapec. Ošetrovatelia behali okolo ani najatí, aj veterinári, nevedeli, čo s ňou, ale o chvíľu sa už prebrala, chcelo to však zo dve vedrá vody šplechnúť jej do ksichtu... Áno, aj žirafu. Nielen vtáčika, mačku, morča, žabu... či na diaľku motýľa. Lenže - to som bol ešte mladý. Dnes, po šiestich desaťročiach sa moja merlynovská či rasputinovská hypnoruka už síce chveje od výdaja energie, no stále túto prírodnú silu v sebe má. Hoc´ preč je pôvab mladých čias a hlavu zdobí sivý vlas ?
- Práve dnes na Rajčiange, boli sme sa pozrieť v Porúbke so psíkom Džinulkom. Asi tak po dobrých troch desaťročiach som konečne našiel v prírode žabu, dokonca skokana hnedého. Úžasné. Dnes zákonom chránená. Spomenul som si na obdobie čundrov v teenagerskom veku. Viem, že kedysi ich niektorí dajme tomu aj rybári od hladu na stanovačkách aj jedávali - piekli stehienká, čo považujem za hrozné.
Ale k hypnoruke - hypnokure ? Túto životnú, vitálnu biosilu, cez ktorú sa dá urobiť hypnospánok nemá zas tak celkom v sebe každý. Na hypnózu zvierat prišiel už mních, tuším Anastázius ešte v 16stom storočí a aj ju ako prvý popísal. Až potom prišiel Mesmer so všeobecnou hypnózou - aj človeka - až po dvesto rokoch.
Najviacej by som ju charakterizoval, ak by som zacitoval rozprávanie sibírskeho mnícha Rasputina z filmu Rasputin /hoci ho niektorí mali za zloducha - iní za svätca obdareného prírodnou silou a hypnózou./ Citujem: Ak by ste prišli do nášho kraja, ukázal by som vám silu prírody. Kúpali by sme sa v riečke, nachytal by som vám holými rukami ryby - ukázal by som vám boha a vieru v neho ?
Nejaké podobné videjko odo mňa? Ale prosím https://www.mojevideo.sk/video/25755/je_...
Je vám to málo? Je ich tu odo mňa už aspoň sto, hľadajte. Ale prosím https://www.mojevideo.sk/video/210e5/hyp...
Aha, tak ešte toho býka https://www.mojevideo.sk/video/32b3d/ide...

zobraziť viac ↓