Ján Budaj slúži egoistickým záujmom pofidérnych občianskych združení

Tak toto sú cenné dôkazy pre políciu. Ján Budaj sa sám dobrovoľne priznáva k tomu, že je služobníkom a otrokom egoistických korupčných biznis záujmov pseudo-ochranárskych združení ako napr. BROZ. Ján Budaj poslúcha svojich pánov na slovo: združenie BROZ mu prikázalo, aby na pozíciu Vodohospodárska výstavba dosadil pofidérneho podnikateľa s mafiánskym pozadím Vladimíra Kollára a on ich poslúchol. Mafián Vladimír Kollár poctivo asistuje združeniu BROZ v ich egoistických biznis záujmoch. Verím vo víťazstvo dobra pravdy a spravodlivosti a že raz Ján Budaj bude zatknutý políciou NAKA a odsedí si spravodlivý trest vo väznici Leopoldove. Budaj vyjadruje sklamanie nad tým, že ľudia z vidieku z regiónov, ktorí majú vzťahu ku prírode, sa mu postavili na odpor.
https://www.aktuality.sk/clanok/882673/s...

Zdroj: https://www.mojevideo.sk/video/385b1/jan...

Vplyv združenia BROZ na riadenie ministerstva ŽP je obrovský. Dlho som nechápal obrovskej záhade, prečo je úplne najvyššia priorita pre Jána Budaja bola výmena šéfa Vodohospodárskej Výstavby (VV), čo je štátny podnik patriaci pod ministerstvo ŽP. Nakoniec sa ukázalo, že za všetkým sú egoistické biznis záujmy združenia BROZ. Je to až neuveriteľné ale šéf VV bol vymenený 23. júna 2020 čo je o 4 mesiace a jeden týždeň skorej ako šéf Štátnej ochrany prírody! Veľmi zvláštne priority!! Pod VV patrí aj vodné dielo Gabčíkovo. Združenie BROZ sa na svojej FB stránke priznáva, že lobujú za pravidelné zaplavovanie Dunajských lesov a záplavy dokáže vyvolať jedine VV. Nemám nič proti zaplavovaniu lesov, problém je že BROZ berie extrémne štedré dotácie z EU na Dunajské lesy a majú z toho fantastický biznis. Sledujú si len svoje egoistické biznis záujmy. Jasné že BROZ si do VV potrebovalo dosadiť svojho človeka, ktorý ich bude poslúchať na slovo. Nový šéf VV prvý krát v histórii vodného diela Gabčíkovo simuloval záplavy v lužných lesoch.
https://domov.sme.sk/c/22432203/novym-se...
https://www.cas.sk/clanok/1031416/novym-...
https://www.facebook.com/broz.ba/posts/p...

Šéf vodohospodárov podniká s advokátom, ktorý figuroval vo firme stíhaného oligarchu https://www.aktuality.sk/clanok/882673/s...

https://www.teraz.sk/regiony/v-delte-dun...
https://dennikn.sk/2406031/budaj-videl-z...

zobraziť viac ↓