Festival "demokracie" alias volebné podvody v Rusku 2022

Cez víkend prebehli v Rusku regionálne voľby a netradične sa nezaobišli bez podvodov.. Par z nich sem hodím.

Madam z režimnej volebnej komisie bola lapená, kedy sa snažila "vysedieť" volebné hlasy za, a to určite nečakáte, pre štátostranu Jednotné Rusko. Aj sa jej to podarilo!


Jevgenij Stupin, poslanec moskovskej Dumy, šiel omrknúť priebeh volieb. A mohol si aj zarobiť, odlapila ho skupiny mladíkov mu chceli zaplatiť 500 rubľov, keď bude hlasovať za Jednotné Rusko. Oni si tiež zarobia 500 rubľov
https://twitter.com/Fbeyeee/status/15687...

Ivan Šuškin z Golosu hlási z Gelendžiku skutočnú volebnú účasť 11,6x menšiu ako uvádza kremeľskí pohunci z volebnej komisie. Pozorovateľ napočítal 45 hlasujúcich, komisia ale uvádza, že prišlo 524 voličov. Ale absurdná komédia ruských fejkvolieb aj tak ide ďalej.
https://pbs.twimg.com/media/FcS7g0NXgAE_...
https://pbs.twimg.com/media/FcS7iuYWAAEh...

Omsk. "Trezor" na uloženie hlasovacích lístkov. Ale... Fejkvoľby idú. V Moskve už ráno hlasovalo elektronicky 200 000 ľudí. Len o tom nevie.
https://twitter.com/Fbeyeee/status/15681...

Žena ktorá v Petrohrade vhadzuje volebný lístok pri vol. komisie č. 114 žiada, aby ju pri tom odfotili, pracuje totiž v Dome mládeže, čo je štátne zariadenie a šéf požaduje potvrdenie, že zamestnanci boli voliť. No..ale požiadala nech ju odfotí fotograf SOTY :)) Čo je antirežimové médium.
https://twitter.com/Fbeyeee/status/15689...

Artem v Prímorskom kraji, auto splnomocnenca jedného z kandidátov. Prišiel omrknúť volebnú miestnosť. Hovorí, že mu to rozbilo Jednotné Rusko
https://twitter.com/Fbeyeee/status/15689...

Ďalšiemu, ľudskoprávnemu aktivistovi M. Čichunovovi zase prepichli gumy.
https://pbs.twimg.com/media/FcXoEpRX0AA2...
https://pbs.twimg.com/media/FcXoHK5X0AIE...

Michail Lobanov ukázal nedobytnosť ruských urien a od rána ho spamujú, stále prezváňanie a blokujú mu telegram.
https://pbs.twimg.com/media/FcXokDTXoAIh...
https://pbs.twimg.com/media/FcXo-HvXgAA1...
https://pbs.twimg.com/media/FcXo_-BWIAEa...

V Moskve hlasovalo elektronicky do dnešného rána....1,5 milióna obyvateľov. To je viac ako prišlo voliť do vol. miestností. To si nezaslúži ani titul "fejkvoľby", to je jednoducho fraška. A dodnes nechápem Venediktova, ktorý musel vedieť, že to bude mega podvod.
https://twitter.com/Fbeyeee/status/15689...

Lev Karmanov v Moskve šiel voliť a na volebný lístok napísal "Nie vojne". Vhodiť mu ho ale nedovolili (ukázal ho komisii), dali mu nový lístok a zobrala ho polícia. Diskreditácia armády, ako inak.
https://pbs.twimg.com/media/FcXjjayXEAA0...

V Lipecku ?? zhorel kancel hnedej strany Spravodlivé Rusko. Oficiálne - skrat na elektrickej inštalácii. A hlásia to Ruspartyzáni.
https://pbs.twimg.com/media/FcTt_2VXgAAG...
https://pbs.twimg.com/media/FcTuDBAXoAM8...
https://pbs.twimg.com/media/FcTuE6vWIAME...
https://pbs.twimg.com/media/FcTuGwkXEAgu...

upic

Dátum: 13.9.22 13:29

Autor: angerfistt

Dĺžka: 2:19

zobraziť viac ↓