Šéf TANAPu Pavol Majko. Člen drevárskej mafie, ktorého Ján Budaj chráni

Šéf TANAPu Ing. Pavol Majko. Niektoré šokujúce fakty o ňom. Polícia ho aktuálne vyšetruje za vážne zločiny. Je to šokujúce a neuveriteľné ale Pavol Majko bol člen predstavenstva firmy Interwood, a. s. ktorá patrí medzi najväčších obchodníkov s drevom na Slovensku!! (Možno bol alebo je aj spoluvlastníkom tejto firmy, akcionári sú žiaľ pre verejnosť anonymní, nie je to možné zistiť). Existuje zmluva medzi Štátnymi lesmi TANAPu a firmou Interwood, a. s. o predaji dreva v objeme 40000 metrov kubických čo je asi 1300 kamiónov. Ďalšia zmluva v objeme 200000 metrov kubických. Kópie zmlúv sú na webstránke machaon.eu. Známy fakt je to, že vo všeobecnosti v národných parkoch sa ťažilo vždy viac ako v bežných hospodárskych lesoch – to platí aj o TANAPe. Ochranári úmyselne nechajú čo najviac namnožiť lykožrúta aby mohli veľa ťažiť. Vzdelaním lesný inžinier Ing. Pavol Majko to zariadil i v TANAPe – veď má vzdelanie na to aby vedel ako lykožrúta čo najviac namnožiť.
Ešte viac šokujúce je to, že minister Budaj si za Majkom stojí a odvolať ho odmieta. A to agent Štátnej Bezpečnosti Ján Budaj navonok pred médiami tvrdí že mu ide o ochranu prírody.
Ján Budaj vulgárne ako hulvát nadáva lesníkom, že sú drevožrúti a poľovníkom hovorí že, sú mafia. Nuž najväčší „mafián-poľovník“ a drevožrút je samotný Budajov chránenec Pavol Majko.
Ďalšia veľká záhada je to, že naprostá väčšina ochranárskych organizácii a združení ako napríklad „My sme les“ tiež Pavla Majku podporujú. Rovnako aktivisti Erik Baláž či Michal Wiezik. Nemám vedomosť že by Majku kedykoľvek kritizovali. Ja mám na to veľmi jasný názor – Iniciatíva „My sme les“ je tá istá mafia ako organizovaná skupina okolo Pavla Majku. Pri Budajovej reforme národných parkoch nešlo o reformu, ani o ochranu prírody ale o rozkrádanie eurofondov.
Pavol Majko je človek neuveriteľných protikladov!! Zaujímavé, že najväčší drevár je miláčikom všetkých takzvaných ekoteroristov - to je obrovská záhada.
Na jednej strane nechal Majko extrémne rozmnožiť lykožrúta aby mohol veľa ťažiť pre svoju drevársku firmu, na strane druhej fanaticky bojuje za bezzásah. Človek plný protikladov. Ktovie, či „My sme les“ a podobní majú svoje úprimne presvedčenie alebo len lobujú za svojich drevárskych sponzorov keď ho podporujú. V TANAPe vidíme aj mnoho mŕtvych zničených bezzásahových lesov, ktoré sú nevhodným biotopom pre hlucháňa. V bezzásahových lesoch hlucháň vyhynie. Výsledok práce Pavla Majku je len deštrukcia.

Zdroje
https://blog.sme.sk/jozefbednar/spolocno...
https://machaon.eu/sk/pribeh-pavla-majka...

upic

Dátum: 28.10.22 13:25

Autor: ondrej29

Dĺžka: 3:00

zobraziť viac ↓