OBČIANSKY ODPOR 9.11.2013



Alternatívna cesta je zoskupenie nespokojných ľudí, ktorí aj keď nemajú jednotné politické názory, spája ich úsilie pozdvihnúť životnú úroveň slovenských občanov.
Našim prvoradým zámerom je obhajovať záujmy budúcich generácii, ale aj pracujúcich a nedobrovoľne nezamestnaných. Aktuálne pomery nám ukazujú, že politická oligarchia, ktorá po roku 1989 ovládla Slovensko zlyhala. Nechceme sa viac nečinne prizerať, ako skorumpovaní politici ničia našu vlasť. Práve preto 9. novembra 2013, pripravujeme v Bratislave veľký celonárodný protest proti zločincom z vysokej politiky. Zámerom nášho protestu je priama akcia s cieľom aktívne sa postaviť politikom na odpor. Podobne ako bulharskí demonštranti, chceme aj my dlhodobo zablokovať budovu NR SR a okolie Bratislavského hradu. Neváhajte a využite svoje Ústavou SR garantované práva: slobodu pohybu, slobodu zhromažďovania a právo postaviť sa na odpor. Pripravte si zásoby jedla, teplé oblečenie, vrátane obranných prostriedkov proti prisluhovačom zločineckého systému a postavte sa spoločne s nami oligarchii. Politici musia konečne začať cítiť strach. NR SR musí byť rozpustená, aby tak následne prebehla totálna zmena ekonomického, politického a volebného systému. My máme vlastnú víziu sociálne spravodlivého Slovenska. Doterajší model fungovania spoločnosti zásadne odmietame.
Bližšie informácie nájdete tu-
https://www.facebook.com/events/35595...

Kto si myslí, že mu slobodu vybojujú druhí, ten jej nie je hoden. Nedovolme viac politikom a masmédiám, aby nás zbytočne trieštili na ľavicu a pravicu.



upic

Dátum: 5.11.13 22:01

Autor: ezechyel999

Dĺžka: 2:24

zobraziť viac ↓