Návrat zhypnotizovanej Barbie butterfly - Babôčky totiž páv

Butterfly, ty motýľ môj, bolo nám to súdené, butterfly, ty motýľ môj, viem, že raz sa zídeme – spieva sa v piesni od Dušana Grúňa z roku 1968...Ach, áno, vrátila sa, priatelia. Dnes ráno som valil peši do roboty a neuveríte – teraz na jeseň letel za mnou z parku takýto motýľ a pristál priamo predo mnou. Chytil som ho. Slivkne, presnejšie hrozne teraz po mne letia všelijaké babôčky modrooké. Prečo? Neviem. Asi to MV. Iste - možno to nebol ten istý motýľ, ktorého som už raz zhypnotizoval na lúke pri herni v lete, o čom som už zavesil jedno video. Kde? Tu predsa http://www.mojevideo.sk/video/24bcd/ako_... A ešte kde? No tuná, predsa https://www.facebook.com/alojz.mintal/vi... A áno, kritici doma i v robote začali hneď kričať, že teraz na jeseň je už predsa každý motýľ omámený, uzimený a tak sa ľahko hypnotizuje – keď sa mu ani nedá lietať... Áno, ľudia už uzimení v kabátoch na zastávke v hmle. Trasú sa od strachu z hypnotickej deky, presnejšie zatracenej hypotéky v súvislosti s brilantnými možnosťami trhu práce a nie je im ani tak moc zase zima. To len prestali aj snívať vo vašich oceľovozvukých automobilkách, kde kratotechni uhlia a ocele dali dokopy ponad okrúhly stôl svoje zatracené cylindre. Nič ich už nehreje na duši. Ale dobre sa pozrite na tohto motýľa, či bol už ozaj zase až taký uzimený, alebo len zhypnotizovaný /tretia scéna - návrat/. A tak je nad slnko jasné, že ak by som ho neprebral z hypnotranzu, sedel by na mojej ruke ešte až doteraz a ja bych už ani neletel do tej roboty a ušetril by som si boty na voľné totiž soboty. No ale kto by tam potom ešte vylúdil nejaký ten úsmev so svojimi počinmi? Teta Droll?
A teraz už píšem o svojom niekdajšom letnom - prvom stretnutí s babôčkou. Podobne, teda nedávno cez leto - našiel som v tráve takýto prsteň. Neviete komu patrí? Bol som ráno kanárikom našklbať púpavy... Ja viem, každý by v živote rád navigačne zhypnozitoval smerom k sebe nejakú tú okatú babuľku, čiže babôčku trebárs že pávookú, čiže modrookú. Aby k nemu spikovala z nebies - pri najhoršom z nejapnej krčmice. Nebudeme zase až takí pokrytci, veď čo si len budeme navrávať? Sen o Lady Butterfly - rozvinulo mnoho komponentov - takú nejakú mladú okaňu, povedzme tak okolo 18 - 19-tnásť. Hm? Aza Mária - to by bol len sweet život. Nie je to až taký problém, najmä ak pred domom je veľká lúka, mlynčeku sa točí kľuka – čiže mele papuľpu a generuje myšlienky - a vy si to moc želáte v duchu. Vyšlite svoju žiadosť k nebesám, ale buďte konkrétni, veľmi konkrétni. Kozmická databáza má totiž značnú fantáziu na metaforovanie, obraznotvornosť, podobnosti. No najmä na to fórovanie - iróniu. A tak sa môže stať, že z herne nevybehne na vás krásna červenoústa a zubatá mladica, ale vyletí z trávy pouze motýľ. Pozor. Len teda svoje želanie - skrotiť si ju do dlane, aby sa vás nevedela už ani pustiť - musíte presnívať a najskôr vidieť ako sen, film na vnútornom plátne vlastnej fantázie - až potom energeticky a psychotronicky sa sústredíte smerom na vlastnú dlaň. Isteže, možno sa budú prizerať spod slnečníka terasy onej blízkej herne a v podstate spoza krígľa, či vám náhodou nehrmí. Veď takto pojašene behajú po tráve dnes už iba deti, svätojánske mušky a tuším ešte snáď len santa Frančesko - kedysi - niekde tam ďaleko, totiž v Assissi.
Ach, my blázni, snílkovia lúčni s citarou svätých pod pazuchou... Baby sa dávno vyvážajú vo fordoch a v náručiach lordov. Lenže ak vám bude v živote vždy všetko "také blbé", nezažijete vôbec nič a boli ste tu len loutkami pre iných. Ale toto za to iste stojí, čo poviete? Neskúšajte to radšej ale priveľmi dychtivo - lebo ak to v sebe nemáte – hypnózu - babôčka vám uletí okamžite štýlom beláska, kde niet láska, prípadne naopak - už viacej ani nepohne krídlami... Zomrie, ak ju pridusíte. Musíte chcieť, aby urobila niečo medzi tým - zaspala, prebrala sa a nakoniec práve - vzniesla sa k oným nebesám. Po slovensky povedané? Hypnóza.
V tejto súvislosti chcem dodať, že som ukázal toto video synovi - záhradníkovi. Povedal, že tieto babôčky na neho priam sadali pri robote a aj na náradie, ktoré predtým držal v rukách. Ale jeho kamarát a kolega - tiež záhradník - sa k ním nesmel ani len priblížiť... Báli sa ho. Lenže k tomu kamarátovi sa zase zlietali vždy tie modrasté a biele - belásky - a k môjmu synovi ani za svet - nechceli sa mu dať ani len odfotiť. V tejto súvislosti pridávam aj nezhypnotizovaného beláska, ktorý asi naozaj nebol tak celkom moja krvná skupina. Zvláštne. Viem, poviete si - ach, jáj, veď ale ten Turquoise, veď ten zas nič nemá načítané - veď sú to pouhé feromóny - tak čo nejde radšej robiť niekde do Ferony? Ale ja vám zase hovorím - riť hrubú. Je to obyčajná prirodzená a prírodná hypnóza a šmitec. Ozaj a videli ste predvčerom tuším na JOJ spravodajstve, že chodia už po mestách s prístrojom, kde vám odfotia Kiriliánovým efektom fotku vašej vlastnej vlasatej aury - ako atrakcia na počkanie. Isteže, platená. No vo svete je toto už bežné a ja som to sem vešal o bioenergii a energii čchi už päť rokov len preto, len aby sme v hanbe neostali - že my sme tu o tom na našom roduvernom Slovensku - vlastne až do ich byzantského príchodu ani nič takého nevedeli. Aj keď ste mi za moje videá vždy len nechápavo vynadali. Čo už, s vami? Odpúšťam vám po kresťansky. No a teraz už visiace, presnejšie súvisiace videá http://www.mojevideo.sk/video/24369/prir... alebo aj http://www.mojevideo.sk/video/24eb0/ak_m... no a tiež aj http://www.mojevideo.sk/video/24837/ako_...

zobraziť viac ↓