Sú za mnou priam až zbláznené

V ostatnom čase - tisnú sa ti mi do izby holuby. :D Robím rekonštrukciu chodby a mám tu veľa vecí, málo miesta, no idú sem. Dosť dávno, asi pred dvoma rokmi som napísal, že som išiel po lúke a začali sadať na mňa motýle. Bolo to hneď na druhý deň po tom, čo som napáskoval modrý opasok. Uvoľnila sa moja duša, uľavilo sa mi životne a príroda to cítila. Zmena. Mierová zmena https://www.mojevideo.sk/video/2aa6d/spl... Dokonca sadali nielen na náhodou, ale aj na podnet - ako zámer, keď som si to želal https://www.mojevideo.sk/video/30055/mil... Postupne sa osmeľovali aj vážky... https://www.mojevideo.sk/video/30189/san... Potom som tak trochu s humorom napísal, že teda ale neviem, čo bude, ak napáskujem hnedý - svetlý a potom aj tmavý - jednotku. Že azda začnem na seba priťahovať vtáky, moja duša ich začne k sebe volať, vábiť... No lenže - práve sa tak stalo a... Práve sa tak deje, as you can see.
Ergo, nedávno - chcel som ísť robiť do nemocnice nočného strážnika, hlásil som sa v konkurze na nočný urgentný príjem... Novinári sa im tam síce hlásime, ale vždy až keď sa niečo stane - napísať o útoku pacientov na sestričku, lekára, personál... Ja som sa hlásil vyriešiť im to tam raz navždy... Pozvali ma síce na konkurz, ale viac sa ani neozvali... Ale veď ja, ako vidíte - môžem byť pacifický vyjednávač mierových síl OSN. A o tom je aj toto video. Tu vidíte, ako sa správajú vtáky na okne bežne https://www.mojevideo.sk/video/30253/tak... No a tu zase v tomto videu - ako sa správajú po mojej intervencii, čo im dokážem nasugerovať. Nerozumiem teda - neberú ťa riešiť veci. Slovenská klasika. No ale potom aspoň nenadávajte všetci na novinárov, že nič neriešia a iba stále len čosi vypisujú... No ale veď im to sami nedovolíte - riešiť... No tak ale potom buďte teda aspoň trpezlivo ticho a trpezlivo len čítajte!
Ergo - ale, čo bude, ak dám čierny pás? Majstrovskú triedu? Áno, veď to mi teraz práve "hrozí", približne tak do roka a do dňa. Ak teda ovšem pán boh, moja trénovanosť ducha i tela - a skúšobná komisia - dá :D Aj tú izbu dovtedy zrejme už aj upracem, sľubujem, lenže teraz není kedy a ani kam, robím totiž rekonštrukciu chodby a všetky veci sú natlačené sem. :D Niečo podobné? Ale prosím https://www.mojevideo.sk/video/2de6a/mes...

zobraziť viac ↓