Starostovia z Poľany o útokoch medveďov 2022

Útok medveďa. Tlačová beseda k situácií k medveďom - Detva 12.5.2022.

Neverte dezinformáciám ekoteroristov, ktorí tvrdia, že sprej proti medveďovi je všeliek!! Početnosť medveďov treba zredukovať, sprej nie je dokonalé riešenie!!
Dvojici turistov pri útoku medvedice na Poľane nepomohli ani spreje https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/6...

Boh ochraňuj Slovensko pred Budajom!! Ján Budaj ako profesionálne zaškolený agent ŠtB je šikovný v klamaní. Nuž zaujímavé ako mohol na to prísť, že poľovníci vytvárajú špeciálne vnadiská len pre medvede a nie pre raticovú zver. Budaj sa dopúšťa trestného činu podnecovania nenávisti voči poľovníkom. Zaujímalo by ma prečo Ján Budaj nerieši trestné činy nelegálnych výrubov stromov jeho ľudí z BROZu v lokalite Bratislavy a Strážovských vrchov. Ďalší podvod Budaja je to, že zverejnil dva roky starú fotografiu vnadiska z roku 2020 – aktuálnu zrejme nemá lebo neexistuje. Podvodná novinárka Jana Kubisová túto fotku prevzala takže úmyselne šíri hoax Budaja https://www.aktuality.sk/clanok/THWcFos/...

https://www.facebook.com/permalink.php?s...

https://bystrica.dnes24.sk/na-podpolani-...

https://bystrica.dnes24.sk/dalsi-utok-me...

Ekoteroristická novinárka Jana Kubisová odmieta fakt že medvede sú premnožené a na miesto toho po nedávnom útoku medveďa na lesníka hádže vinu na lesníkov, že nemajú so sebou sprej proti medveďom. Takéto dezinformácie, každému normálnemu človeku poriadne zdvihnú krvný tlak. S Kubisovou mám bohaté skúsenosti. Nie je psychicky v poriadku a trpí autizmom. Keby boli zavedené nové pravidlá, že každý novinár musí prejsť psychotestami tak ona by cez ne neprešla. Nechápem prečo takémuto čudu nedá šéfredaktor výpoveď.
https://www.aktuality.sk/clanok/8JKTeH7/...

upic

Dátum: 13.5.22 11:37

Autor: ondrej29

Dĺžka: 21:37

Krajina: Slovensko 🇸🇰

Kategória: Zvieratká

Tagy:

zobraziť viac ↓